Jocs D Infants: Poemes A Ramon PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Jocs D Infants: Poemes A Ramon en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Jocs D Infants: Poemes A Ramon en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Jocs D Infants: Poemes A Ramon en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Jocs D Infants: Poemes A Ramon Image
DESCRIPCIÓN

Ara que queda un mes per Sant Jordi molts i moltes mestres es pregunten quins jocs florals poden fer amb els infants, si recitaran poemes a l'escola, faràn una excursió pel poble, faràn una representació teatral, seràn els pròpis infants que facin poemes....

«El món, per a tu, encara és aquell noble desconegut damunt del qual aboques totes les teves il·lusions i esperances. De mica en mica, aniràs comprovant que res no és tan fàcil, però hi haurà bons moments, Ramon, i jo seré al teu costat per tal de compartir-los. Tindràs sempre persones a la vora que t’estimaran i en les quals podràs vessar les teves pors, deixar anar la teva tristesa, lliurar-te si convé al dolor i desbocar la teva alegria. Sí, el món és aquest joc meravellós, consisteix en tot això, encara que ara se’t faci una mica difícil d’entendre...» (Del pròleg El bell joc de la vida, de l’autor).
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Jocs D Infants: Poemes A Ramon.pdf

AUTOR(A): Israel Clara

ISBN: 9788496496507

DESCARGAR LEER EN LINEA

El llenguatge verbal es treballa des de l'aula dels nadons, amb rimes, cantarelles i jocs de falda. La narració de contes, les estones de biblioteca, la memorització de rimes i poemes, els diàlegs i petits debats, el treball lingüístic a partir d'imatges o l'aprenentatge dels noms, formen part de les nostres rutines diàries.

LIBROS RELACIONADOS