Jocs D Infants: Poemes A Ramon PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Jocs D Infants: Poemes A Ramon en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Jocs D Infants: Poemes A Ramon en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Jocs D Infants: Poemes A Ramon en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Jocs D Infants: Poemes A Ramon Image
DESCRIPCIÓN

Els poemes de Joana Raspall, a l'Educació Infantil, són molt adequats pel seu llenguatge planer, els seus versos traspuen els valors i les emocions dels temes que interessen els infants. Us convido a descobrir la seva biografia a través d'aquest vídeo.

«El món, per a tu, encara és aquell noble desconegut damunt del qual aboques totes les teves il·lusions i esperances. De mica en mica, aniràs comprovant que res no és tan fàcil, però hi haurà bons moments, Ramon, i jo seré al teu costat per tal de compartir-los. Tindràs sempre persones a la vora que t’estimaran i en les quals podràs vessar les teves pors, deixar anar la teva tristesa, lliurar-te si convé al dolor i desbocar la teva alegria. Sí, el món és aquest joc meravellós, consisteix en tot això, encara que ara se’t faci una mica difícil d’entendre...» (Del pròleg El bell joc de la vida, de l’autor).
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Jocs D Infants: Poemes A Ramon.pdf

AUTOR(A): Israel Clara

ISBN: 9788496496507

DESCARGAR LEER EN LINEA

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Jocs d infants poemes a ramon y del autor Israel clarà. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Jocs d infants poemes a ramon y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

LIBROS RELACIONADOS