Jocs D Infants: Poemes A Ramon PDF

Descubre el libro de Jocs D Infants: Poemes A Ramon con inciertagloria.es. Lea el PDF de Jocs D Infants: Poemes A Ramon en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Jocs D Infants: Poemes A Ramon y otros libros de Israel Clara.
Inciertagloria.es Jocs D Infants: Poemes A Ramon Image
DESCRIPCIÓN

Els jocs educatius per a 1r y 2n d'Educació Primària que trobaràs a cristic.com han estat seleccionats tenint en compte les característiques de desenvolupament dels nens de 6 a 8 anys. Són jocs didàctics y senzills amb efectes visuals atractius i regles simples que els nens i nenes poden seguir fàcilment.

«El món, per a tu, encara és aquell noble desconegut damunt del qual aboques totes les teves il·lusions i esperances. De mica en mica, aniràs comprovant que res no és tan fàcil, però hi haurà bons moments, Ramon, i jo seré al teu costat per tal de compartir-los. Tindràs sempre persones a la vora que t’estimaran i en les quals podràs vessar les teves pors, deixar anar la teva tristesa, lliurar-te si convé al dolor i desbocar la teva alegria. Sí, el món és aquest joc meravellós, consisteix en tot això, encara que ara se’t faci una mica difícil d’entendre...» (Del pròleg El bell joc de la vida, de l’autor).
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Jocs D Infants: Poemes A Ramon.pdf

AUTOR(A): Israel Clara

ISBN: 9788496496507

DESCARGAR LEER EN LINEA

Tots hem passat nervis dient el poema davant de tota la família, però sabem que després ens hem sentit satisfets i feliços d'haver-ho aconseguit. És per això que he elaborat un recull de poemes que els nens i nenes d'Infantil poden aprendre pel Nadal; això sí, amb un gran esforç per part dels mestres i amb molta paciència i temps!

LIBROS RELACIONADOS