Comprar, Vendre I Pagar Al Rei. Els Impostos Indirectes Al Regne De Mallorca, S. Xiv-xv PDF

Descubre el libro de Comprar, Vendre I Pagar Al Rei. Els Impostos Indirectes Al Regne De Mallorca, S. Xiv-xv con inciertagloria.es. Lea el PDF de Comprar, Vendre I Pagar Al Rei. Els Impostos Indirectes Al Regne De Mallorca, S. Xiv-xv en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Comprar, Vendre I Pagar Al Rei. Els Impostos Indirectes Al Regne De Mallorca, S. Xiv-xv y otros libros de Pau Cateura.
Inciertagloria.es Comprar, Vendre I Pagar Al Rei. Els Impostos Indirectes Al Regne De Mallorca, S. Xiv-xv Image
DESCRIPCIÓN

El autor de COMPRAR, VENDRE I PAGAR AL REI, con isbn 978-84-96019-31-7, es Pablo Cateura Bennásser, esta publicación tiene doscientas cuarenta y cuatro páginas.. Comprar, Vendre I Pagar Al Rei está editado por El Tall Editorial, S.l.. y tiene su sede en Palma de Mallorca.

INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Comprar, Vendre I Pagar Al Rei. Els Impostos Indirectes Al Regne De Mallorca, S. Xiv-xv.pdf

AUTOR(A): Pau Cateura

ISBN: 9788496019317

DESCARGAR LEER EN LINEA

comesa reivindicant la percepció de l'impost. Finalment, al 1315, s'arribà al pacte del pariatge entre el rei, Sanxo I i el bisbe Guillem de Vilanova, pel qual ambdues institucions es repartien a parts iguals la percepció dels dits impostos, excepte els que estaven reservats a barons o cavallers i la quarta part, que pertanyia a la parròquia.

LIBROS RELACIONADOS