Visió De Mataró A Través De Plets I Discòrdies (Segles Xvii I Xviii) PDF

Descubre el libro de Visió De Mataró A Través De Plets I Discòrdies (Segles Xvii I Xviii) con inciertagloria.es. Lea el PDF de Visió De Mataró A Través De Plets I Discòrdies (Segles Xvii I Xviii) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Visió De Mataró A Través De Plets I Discòrdies (Segles Xvii I Xviii) y otros libros de Antoni Martí I Coll.
Inciertagloria.es Visió De Mataró A Través De Plets I Discòrdies (Segles Xvii I Xviii) Image
DESCRIPCIÓN

Antoni Martí Coll (Mataró, 15 de maig de 1925 - 1 de novembre de 2015) fou un historiador i advocat mataroní.Fou alcalde de Mataró l'any 1972-1973, renunciant al càrrec en ser nomenat secretari de Justicia de la Capitanía General de Valladolid. Va casar-se el 27 d'abril de 1956 amb Mercedes Fàbregas de Palau a l'oratori particular de Can Palau.

Descripción: Mataró, 1996. Rústega amb solapes.Gairebé nou . 161 pp. 21,5 cm. Il lustrat amb algunes reproduccions facsimilars de portades de llibres juridics. SINOPSIS
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Visió De Mataró A Través De Plets I Discòrdies (Segles Xvii I Xviii).pdf

AUTOR(A): Antoni Martí I Coll

ISBN: none

DESCARGAR LEER EN LINEA

Visió de Mataró a través de plets i discòrdies (segles XVII i XVIII). To submit an update or takedown request for this paper, please submit an Update/Correction/Removal Request .

LIBROS RELACIONADOS