Sobre Poetes Valencians I Altres Escrits PDF

El libro Sobre Poetes Valencians I Altres Escrits en formato PDF. El libro Sobre Poetes Valencians I Altres Escrits en formato MOBI. El libro Sobre Poetes Valencians I Altres Escrits en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lluis Alpera. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Sobre Poetes Valencians I Altres Escrits Image
DESCRIPCIÓN

"Sobre poetes valencians..." es la segunda parte del libro con idéntico título publicado en 1990, en el que se recogen, aunque sin indicar su procedencia, artículos acerca de poetas fundamentales como Joan Valls (lector del '27 y autodidacto), Bru i Vidal (generación del '50), Sanchis Guarner (se destaca su "Condició humana ...

Tercer volum d’estudis i comentaris crítics de Lluís Alpera sobre els aspectes més diversos de la literatura actual. Dedicat majoritàriament a poetes valencians contemporanis, hi trobem també agudes pàgines sobre Joan Fuster, Manuel Sanchis Guarner, Francesc de B. Moll, Salvador Espriu i altres escriptors de Mallorca i del País Valencià.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Sobre Poetes Valencians I Altres Escrits.pdf

AUTOR(A): Lluis Alpera

ISBN: 9788484156550

DESCARGAR LEER EN LINEA

Información del libro Sobre poetes valencians i altres escrits. La poesia de Lluís Alpera és un exemple de l'evolució de la poesia catalana de la segona meitat del segle XX. Els assaigs d'aquest volum són un resum de les seves preferències, de la seva història personal i un codi estètic.

LIBROS RELACIONADOS