Veus 2 (Llibre Del Professor) PDF

Descubre el libro de Veus 2 (Llibre Del Professor) con inciertagloria.es. Lea el PDF de Veus 2 (Llibre Del Professor) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Veus 2 (Llibre Del Professor) y otros libros de Marta Mas.
Inciertagloria.es Veus 2 (Llibre Del Professor) Image
DESCRIPCIÓN

Veus-1. Curs de català (Llibre del professor) Vilagrasa i Grandia, Albert / Mas, Marta. ... 'hi indiquen els números dels exercicis del Llibre d'exercicis relacionats amb cadascuna de les activitats i els punts de la Gramàtica als quals es pot acudir o a què es pot adreçar els alumnes.

Conté una introducció on s explica la metodologia, l estructura i el maneig de tots els materials que componen Veus 2, i les explicacions, unitat per unitat i activitat per activitat, del Llibre de l alumne. En les explicacions per a cada activitat se n explica l objectiu; algunes observacions relacionades amb trets importants o conflictius, lingüístics o socioculturals, i el desenvolupament o els passos a seguir per resoldre l activitat. En algunes activitats es fan suggeriments d activitats complementàries i s adjunten materials addicionals. Finalment, s hi indiquen els números dels exercicis del Llibre d exercicis relacionats amb cadas una de les activitats i els punts de la Gramàtica als quals es pot acudir o a què es pot adreçar els alumnes. Si les activitats tenen una solució, aquesta es dóna al final del desenvolupament de l activitat
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Veus 2 (Llibre Del Professor).pdf

AUTOR(A): Marta Mas

ISBN: 9788484159469

DESCARGAR LEER EN LINEA

Llibre del professor. Nivell 2 de Marta Mas Prats, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, S.A. (9788484159469) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis ... Estás aquí: Novedades > Veus. Curs de català. Llibre del professor.

LIBROS RELACIONADOS