Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx Image
DESCRIPCIÓN

L'enderroc del cinturó murari de la ciutat de Palma, el projecte Calvet, la planificació dels primers enclavaments turístics, els eixamples de les capitals de les tres illes i l'internacionalisme del començament dels anys noranta del segle XX són algunes de les fites urbanístiques que s'exposen en aquest treball.

L’enderroc del cinturó murari de la ciutat de Palma, el projecte Calvet, la planificació dels primers enclavaments turístics, els eixamples de les capitals de les tres illes i l’internacionalisme del començament dels noranta són algunes de les fites urbanístiques d’aquest treball.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx.pdf

AUTOR(A): Miquel Segui Aznar

ISBN: 9788489067844

DESCARGAR LEER EN LINEA

ARQUITECTURA Y URBANISMO EN LOS SIGLOS XIX Y XX 1.-Características generales La ciudad es el marco de todas las obras artísticas y por ello debe ser el hilo conductor de la Historia del Arte en la Edad Contemporánea. La primera característica general es la desconexión entre la arquitectura y el resto de las artes plásticas,…

LIBROS RELACIONADOS