Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx PDF

Descubre el libro de Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx con inciertagloria.es. Lea el PDF de Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx y otros libros de Miquel Segui Aznar.
Inciertagloria.es Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx Image
DESCRIPCIÓN

El desarrollo del urbanismo. El rápido crecimiento de la población urbana en la segunda mitad del siglo XIX obligó a las autoridades a plantear la reforma de la estructura global de las ciudades, dando así nacimiento al urbanismo como rama complementaria de la arquitectura.

L’enderroc del cinturó murari de la ciutat de Palma, el projecte Calvet, la planificació dels primers enclavaments turístics, els eixamples de les capitals de les tres illes i l’internacionalisme del començament dels noranta són algunes de les fites urbanístiques d’aquest treball.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Urbanisme I Arquitectura A Les Balears: Segle Xx.pdf

AUTOR(A): Miquel Segui Aznar

ISBN: 9788489067844

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'enderroc del cinturó murari de la ciutat de Palma, el projecte Calvet, la planificació dels primers enclavaments turístics, els eixamples de les capitals de les tres illes i l'internacionalisme del començament dels anys noranta del segle XX són algunes de les fites urbanístiques que s'exposen en aquest treball.

LIBROS RELACIONADOS