Sexe Encara PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Sexe Encara en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Sexe Encara en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Sexe Encara en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Sexe Encara Image
DESCRIPCIÓN

SEXE ENCARA de ARLENE HEYMAN. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Les reflexions d'una sexagenària mentre practica el coit amb la seva parella actual, després d'uns prolegòmens mecànics, programats i preparats minuciosament; una jove estudiant d'art que manté una relació amb un artista consagrat, casat i molt més gran que ella; un home que rep l'avís que el seu pare ha mort mentre estava fent l'amor amb la seva amant.Sexe encaraés un recull de relats que intenten trencar tabús, una reflexió sobre la vellesa i el sexe, i una aproximació a les misèries físiques i psicològiques de la condició humana. En carn viva, de manera tendra, divertida i veraç, i sovint sorprenent, aquest llibre és una exploració ferotge del caos i la bellesa de la vida.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Sexe Encara.pdf

AUTOR(A): Arlene Heyman

ISBN: 9788416673315

DESCARGAR LEER EN LINEA

Comprar el libro Sexe encara (Ebook) de Arlene Heyman,Dolors Udina,Luna Miguel, Catedral (EB9788416673582) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis ...

LIBROS RELACIONADOS