Sexe Encara PDF

El libro Sexe Encara en formato PDF. El libro Sexe Encara en formato MOBI. El libro Sexe Encara en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Arlene Heyman. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Sexe Encara Image
DESCRIPCIÓN

Sexe encara és un recull de relats que intenten trencar tabús, una reflexió sobre la vellesa i el sexe, i una aproximació a les misèries físiques i psicològiques de la condició humana. En carn viva, de manera tendra, divertida i veraç, i sovint sorprenent, aquest llibre és una exploració ferotge del caos i la bellesa de la vida.

Les reflexions d'una sexagenària mentre practica el coit amb la seva parella actual, després d'uns prolegòmens mecànics, programats i preparats minuciosament; una jove estudiant d'art que manté una relació amb un artista consagrat, casat i molt més gran que ella; un home que rep l'avís que el seu pare ha mort mentre estava fent l'amor amb la seva amant.Sexe encaraés un recull de relats que intenten trencar tabús, una reflexió sobre la vellesa i el sexe, i una aproximació a les misèries físiques i psicològiques de la condició humana. En carn viva, de manera tendra, divertida i veraç, i sovint sorprenent, aquest llibre és una exploració ferotge del caos i la bellesa de la vida.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Sexe Encara.pdf

AUTOR(A): Arlene Heyman

ISBN: 9788416673315

DESCARGAR LEER EN LINEA

Arlene Heyman. 9788416673315. SEXE ENCARA. . paquebote.com, su librería española. Compre cualquier libro español desde cualquier lugar del mundo.

LIBROS RELACIONADOS