Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris PDF

El libro Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris en formato PDF. El libro Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris en formato MOBI. El libro Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris Image
DESCRIPCIÓN

COS SUPERIOR I COS DE GESTIO DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA: TEMA RI 5 de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Aquest volum pràctic de qüestionaris es configura com un element complementari de preparació de les proves selectives d’accés als cossos Superior i de Gestió d’administració de la Generalitat de Catalunya, i a la vegada, per la coincidència de programes oficials, de les oposicions específiques de l’escala superior d’administració general, Juristes criminòlegs de la Generalitat de Catalunya, i dels grups Tècnic i de Gestió de l’Institut Català de la Salut. Per complir amb la seva finalitat i facilitar la preparació respectiva, el llibre ofereix diferents tipus de test basats tots en el contigut dels programes oficials: qüestionaris per temes, qüestionaris per blocs i simulacres d’examen amb un total de 2.400 preguntes de totes les matèries.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris.pdf

AUTOR(A): Vv.aa.

ISBN: 9788480618465

DESCARGAR LEER EN LINEA

Adams nos ofrece Cos Superior I Cos de Gestió, Part General, de la Generalitat de Catalunya. Temari 2 en catalán, disponible en nuestra tienda desde el 08 de Noviembre del 2010. Este volumen cuenta con un total de 726 páginas , unas dimensiones de 24x17 cm (1ª ed., 1ª imp.).

LIBROS RELACIONADOS