Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris PDF

Descubre el libro de Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris con inciertagloria.es. Lea el PDF de Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris y otros libros de Vv.aa..
Inciertagloria.es Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris Image
DESCRIPCIÓN

Relació de categories oferides (2016). CONVOCATÒRIA 1/16: Cos Superior de gestió de Promoció Lingüística A2-03 de 4 llocs de treball del Cos superior de gestió de Promoció Lingüística. ORDRE 13/2017, de 17 de juliol, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es convoquen proves selectives d'accés al cos ...

Aquest volum pràctic de qüestionaris es configura com un element complementari de preparació de les proves selectives d’accés als cossos Superior i de Gestió d’administració de la Generalitat de Catalunya, i a la vegada, per la coincidència de programes oficials, de les oposicions específiques de l’escala superior d’administració general, Juristes criminòlegs de la Generalitat de Catalunya, i dels grups Tècnic i de Gestió de l’Institut Català de la Salut. Per complir amb la seva finalitat i facilitar la preparació respectiva, el llibre ofereix diferents tipus de test basats tots en el contigut dels programes oficials: qüestionaris per temes, qüestionaris per blocs i simulacres d’examen amb un total de 2.400 preguntes de totes les matèries.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris.pdf

AUTOR(A): Vv.aa.

ISBN: 9788480618465

DESCARGAR LEER EN LINEA

El curs de preparació de Cos de Gestió i Tècnics Mitjos s'imparteix en modalitat online i també en modalitat presencial en els nostres centres de Tarragona i Girona.. De forma continuada es venen oferint places del cos de Gestió de Tècnics Mitjos per Ajuntaments, Diputacions Provincialesy comunitats autònomes.

LIBROS RELACIONADOS