Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. Iv PDF

El libro Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. Iv en formato PDF. El libro Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. Iv en formato MOBI. El libro Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. Iv en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. Iv Image
DESCRIPCIÓN

El autor de Cos de Professors d'Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. I., con isbn 978-84-681-6882-1, es Aa.vv, esta publicación tiene doscientas ochenta y cuatro páginas.. Este título está editado por Editorial Cep, S.l.. A finales de la decada de los ochenta la editorial comenzó su andadura y actualmente se encuentra en Madrid.

L'home és un animal històric. L'home no té naturalesa, sinó que és història. Igualment succeeix amb aquesta acció privilegiada de l’ésser humà. És essencial a la pròpia experiència filosòfica la seva historicitat. En aquest volum, el lector trobarà el llarg camí recorregut per l'espècie humana des de la lluita de la raó contra els mites grecs, en l'aurora del pensar occidental, fins a l'emergència del pensament il·lustrat en l'empirisme clàsic. Com si d'una dialèctica de la il·lustració es tractés, la història del pensament occidental és la història de l'afirmació de la raó, de la ciència, de la tècnica i de la moralitat, sense que aquesta consolidació mai hagi pogut dur-se a terme plenament. Sigui com sigui, els temes aquí tractats, Sòcrates, Plató, Aristòtil, ciència hel·lenística, Tomás d'Aquino, Ockham, les revolucions científiques (s.XVI - XVII), el Racionalisme (Descartes, Spinoza i Leibniz) i l'Empirisme, representen moments àlgids de la civilització occidental, en el que les idees de referència han donat noms a aquestes èpoques: hel·lenisme, escolasticisme, nominalisme, revolucions científiques, cartesianisme, empirisme, etc.És curiós observar com aquest llarg període de la Història de la filosofia i de la ciència -més de 2000 anys- comença amb les explicacions fisicistas dels filòsofs jònics i acaba amb les crítiques de Hume a la metafísica i l'afirmació del positivisme. Però també és la història de la configuració dels grans problemes de la moral occidental. El racionalisme moral de Sòcrates, l'ideal platònic d'una polis governada per la justícia, el concepte aristotèlic de felicitat (realització personal) i la cristianització de tots aquests valors, és el bagatge històric amb què Hume es troba. La reforma utilitarista que Hume opera sobre la moral és el resultat d'una llarga història en què estan presents l'epicureisme, Th. Hobbes i els filòsofs del moral sense (A. Ashley, el comte de Shaftesbury i F. Hutcheson.) Antonio M. López Molina
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Cos De Professors D Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. Iv.pdf

AUTOR(A): Vv.aa.

ISBN: 9788468101323

DESCARGAR LEER EN LINEA

Cos de Professors d'Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. IV. | Editorial CEP. ... Aquest producte pertany a la col·lecció per a la preparació d'oposicions al Cos de Professors d'Ensenyament Secundari dins de l'especialitat de Filosofia. Els nostres opositors/alumnes ho solen adquirir al costat del volum I, II, III i V.

LIBROS RELACIONADOS