Doble Clic 2. Informàtica: Primaria 2º PDF

El libro Doble Clic 2. Informàtica: Primaria 2º en formato PDF. El libro Doble Clic 2. Informàtica: Primaria 2º en formato MOBI. El libro Doble Clic 2. Informàtica: Primaria 2º en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Doble Clic 2. Informàtica: Primaria 2º Image
DESCRIPCIÓN

El "mouse" o ratón es arrastrado en una superficie plana para maniobrar el puntero que aparece en la pantalla del monitor. El mouse tiene dos botones: izquierdo y derecho. Algunos tienen una rueda en el centro que sirve para desplazar el puntero del mouse rápidamente. La acción de presionar los botones del mouse se le conoce como "clic".

Doble ClicQuè és? Dos quaderns per al cicle inicial dEducació Primària que esdevenen un primer manual per treballar les eines bàsiques de la informàtica.Què ofereix? Una teoria molt bàsica guiada pel mestre/a i unes activitats pràctiques per iniciar-se en lús de lordinador.Doble Clic 2. Coneixement del teclat: Desplaçament i esborrat. Majúscules. Apòstrof i accents. Interrogants i exclamacions. Escriptura amb el Word: Negreta, subratllat, cursiva. Escriptura centrada. Tipus de lletres. La carta. Vinyetes. Escriptura justificada. Dibuixem amb el Paint: Mida de les ratlles, acoloriment, traç de cercles i quadrats. La lupa. Cercles plens. El text. Corbes. Quadrats i rectangles plens. Naveguem per Internet: Llocs web. Barra dadreces. Cercadors. Components duna adreça web.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Doble Clic 2. Informàtica: Primaria 2º.pdf

AUTOR(A): Vv.aa.

ISBN: 9788421830260

DESCARGAR LEER EN LINEA

Comprar Doble Clic 2. Actividades de informática para Primaria - 9788421830246 1, 9788421830246, de María del Pilar Piñol Rodríguez, Jordi Sales Roqueta, Equipo Editorial Casals editado por Editorial Casals. ENVIO GRATIS para clientes Prime.

LIBROS RELACIONADOS