El Meu Atles Larousse Del Cos Huma PDF

Descubre el libro de El Meu Atles Larousse Del Cos Huma con inciertagloria.es. Lea el PDF de El Meu Atles Larousse Del Cos Huma en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Meu Atles Larousse Del Cos Huma y otros libros de Vv.aa..
Inciertagloria.es El Meu Atles Larousse Del Cos Huma Image
DESCRIPCIÓN

Compra el libro GRAN DICCIONARIO DE LA LENGUA ESPAÑOLA . LAROUSSE (ISBN: 9788415411253) disponible a la botiga online Llibreria Claret. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrar ... EL MEU ATLES LAROUSSE DEL COS HUMÀ . LAROUSSE.

Un llibre il·lustrat amb un format molt adequat per als nens, amb dobles pàgines plenes de dibuixos relacionats amb les parts del cos humà. Les il·lustracions amaguen petites dosis d'humor, la qual cosa les fa molt divertides per als petits i crida l'atenció dels més grans per la seva ironia. L'Atles està organitzat segons les parts del cos humà involucrades en les diferents funcions (menjar, comunicar-se, dormir, respirar...) Algunes pàgines són desplegables i el llibre ofereix també un pòster gegant amb els diversos sistemes del cos humà: respitatori, circulatori, digestiu... L'obra recull al final un índex terminològic, que facilita les cerques.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Meu Atles Larousse Del Cos Huma.pdf

AUTOR(A): Vv.aa.

ISBN: 9788480168298

DESCARGAR LEER EN LINEA

«El Meu Primer Larousse del Cos Humà és una obra il·lustrada que ajuda els més petits a descobrir el cos humà, gràcies a unes dobles pàgines que repassen aspectes tan diversos com els sentits, el funcionament de l'aparell digestiu, la importància de la higiene personal, els diferents tipus de músculs o com batega el cor. Totes les dobles pàgines tenen diverses il·lustracions, de ...

LIBROS RELACIONADOS