Joc Brut PDF

Descubre el libro de Joc Brut con inciertagloria.es. Lea el PDF de Joc Brut en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Joc Brut y otros libros de Manuel De Pedrolo.
Inciertagloria.es Joc Brut Image
DESCRIPCIÓN

Joc brut (es va publicar per primera vegada el 1965) és una novel·la composta de quatre capítols, titulats «El projecte», «Els fets», «La recerca» i «Les explicacions»; és en aquest darrer on el lector pot completar el veritable sentit de l'obra. En Xavier i la Juna, dos protagonistes de personalitats molt diferents, es troben atrapats en un joc d'amor i d'interessos.

Què series capaç de fer per amor? Xavier és un home enamorat, però haurà de superar un obstacle per poder estar amb Juna. Aquest obstacle és una persona, i la única solució és que aquesta mori... Xavier es veurà amb cor de traspassar els límits ètics
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Joc Brut.pdf

AUTOR(A): Manuel De Pedrolo

ISBN: 9788494858451

DESCARGAR LEER EN LINEA

Joc brut és una novel•la negra, ja que és realista i crític. Manté la intriga d'un assassinat, el qual la policia intenta resoldre amb èxit. De totes maneres, el crim que s'ha comès és tractat com un fet inevitable que és símptoma de l'avarícia de la societat. Leer más.

LIBROS RELACIONADOS