El Riure De La Hiena PDF

El libro El Riure De La Hiena en formato PDF. El libro El Riure De La Hiena en formato MOBI. El libro El Riure De La Hiena en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ramon Girona. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es El Riure De La Hiena Image
DESCRIPCIÓN

La hiena tacada, amb un pes que pot superar els 80 kg, és l'espècie de mes grandària dels hiènids, una família de l'ordre dels carnívors que es caracteritza per tenir les extremitats anteriors lleugerament més llargues que les posteriors, un musell curt i gruixut, ulls i orelles grans, unes mandíbules poderoses i uns queixals forts i desenvolupats que indiquen l'alimentació ...

Els lleons rugeixen, però les hienes, en comptes de rugir, emeten un so molt semblant a una rialla. Voleu saber com van començar a riure les hienes?
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: El Riure De La Hiena.pdf

AUTOR(A): Ramon Girona

ISBN: 9788484153504

DESCARGAR LEER EN LINEA

Con una gran antorcha y una red, este héroe consigue mantener bajo control a la hiena en el último segundo y salvar al polluelo de avestruz de sus fauces. El pequeño recién nacido y el avestruz están a salvo. El set «Ataque de la hiena» de Schleich® Wild Life es perfecto para comenzar a jugar de inmediato.

LIBROS RELACIONADOS