La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista PDF

El libro La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista en formato PDF. El libro La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista en formato MOBI. El libro La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni Quetglas. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista Image
DESCRIPCIÓN

La Guerra Civil a Mallorca, Poble a Poble és una col·lecció monogràfica dirigida per l'historiador Arnau Company i Mates, en la qual es divulga, com a fruit d'una investigació rigorosa i extensa feta per especialistes, la guerra civil particular de cada poble mallorquí, amb els antecedents (la Segona República), les conseqüències immediates i les excepcions de caràcter local.

Durant la Segona República, Sóller va viure un destacat període de dinamisme polític, social i cultural, fruit de l’evolució d’una societat lligada a l’emigració i a la indústria dels teixits. Aquest pluralisme republicà es va veure afectat per la creixent inestabilitat social provocada tant pels sectors radicals d’esquerra com per la dreta més reaccionària. L’aixecament del juliol de 1936, que va generar alguns focus de resistència, va suposar el trencament amb les estructures anteriors, la desaparició de la burgesia d’esquerres i del moviment obrer, i la militarització dels molls del Port amb la creació de l’Estació Naval.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Guerra Civil A Soller. La Desfeta De La Burgesia Progressista.pdf

AUTOR(A): Antoni Quetglas

ISBN: 9788415432166

DESCARGAR LEER EN LINEA

Guerra Civil a Sóller, La La Guerra Civil a Mallorca, poble a poble: Amazon.es: Quetglas Cifre, Antoni, Marimon Riutort, Antoni: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos ...

LIBROS RELACIONADOS