Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional PDF

El libro Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional en formato PDF. El libro Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional en formato MOBI. El libro Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional Image
DESCRIPCIÓN

Mossos d`Esquadra. Temari de l´àmbit B: Institucional. Temario de oposiciones. Resumen: Aquest llibre forma part de la nostra proposta formativa per a la preparació de les proves daccés a la categoria de lescala bàsica del Cos de Mossos dEsquadra de la Generalitat de Catalunya, conforme a lAcord GOV/124/2019, de 17 de setembre que recomanem llegir detingudament a DOGC 7993 de 29 doctubre ...

• Nova obra per a la preparació de les proves selectives d'accés al Cos de Mossos d'Esquadra, categoria de Mosso/a, de la Generalitat de Catalunya, que desenvolupa el Programa Oficial establert per la Nova Convocatòria, promulgada per la Resolució INT/305/2011, de 2 de febrer (DOGC N.º Núm. 5815, 10/02/2011). • Concretament, aquest Volum està dedicat a l'Àmbit B del Programa, Institucional, i conté l'anàlisi detallada dels seus nou temes, amb la vocació de ser un recurs didàctic afegit, diferent i innovador, per a la preparació de les proves. La seva redacció està orientada en un sentit pedagògic i funcional per afavorir en tot moment l'assimilació sistemàtica i exacta dels seus continguts. Amb aquesta finalitat, cada tema s'acompanya d'uns esquemes comprensius de la matèria, estructurats i elaborats amb detall resumint el contingut i conceptes fonamentals.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional.pdf

AUTOR(A): Vv.aa.

ISBN: 9788467655636

DESCARGAR LEER EN LINEA

MOSSOS D`ESQUADRA. TEMARI ALTERNATIU DE L´AMBIT B: INSTITUCIONAL de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS