Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional Image
DESCRIPCIÓN

TEMARIO OPOSICIONES Mossos d`Esquadra. Temari de l´àmbit B: Institucional Aquest llibre forma part de la nostra proposta formativa per a la preparació de les proves d'accés a la categoria de l'escala bàsica del Cos de Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya, conforme a l'Acord GOV/124/2019, de 17 de... Editorial MAD 448 pág.

• Nova obra per a la preparació de les proves selectives d'accés al Cos de Mossos d'Esquadra, categoria de Mosso/a, de la Generalitat de Catalunya, que desenvolupa el Programa Oficial establert per la Nova Convocatòria, promulgada per la Resolució INT/305/2011, de 2 de febrer (DOGC N.º Núm. 5815, 10/02/2011). • Concretament, aquest Volum està dedicat a l'Àmbit B del Programa, Institucional, i conté l'anàlisi detallada dels seus nou temes, amb la vocació de ser un recurs didàctic afegit, diferent i innovador, per a la preparació de les proves. La seva redacció està orientada en un sentit pedagògic i funcional per afavorir en tot moment l'assimilació sistemàtica i exacta dels seus continguts. Amb aquesta finalitat, cada tema s'acompanya d'uns esquemes comprensius de la matèria, estructurats i elaborats amb detall resumint el contingut i conceptes fonamentals.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Mossos D Escuadra. Temari Alternatiu De L Ambit B: Institucional.pdf

AUTOR(A): Vv.aa.

ISBN: 9788467655636

DESCARGAR LEER EN LINEA

Paquet Estalvi Mossos d`Esquadra. Estalvia 37 € (inclou Temaris de l´àmbit A, B i C; Test Psicotècnics, de Personalitat i l'entrevista; ... Temari de l´àmbit B: Institucional. de Eduardo Luján López, Consuelo García Pomar, et ál. ... Test del temari oficial mossos d'esquadra + Test de la Guàrdia Urbana De Barcelona ...

LIBROS RELACIONADOS