Fes-me Callar Amb Un Petó PDF

El libro Fes-me Callar Amb Un Petó en formato PDF. El libro Fes-me Callar Amb Un Petó en formato MOBI. El libro Fes-me Callar Amb Un Petó en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Blue Jeans. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Fes-me Callar Amb Un Petó Image
DESCRIPCIÓN

Columna Edicions recupera la primera trilogia de Blue Jeans, l'autor de més èxit en la literatura juvenil, en una edició nova i actualitzada.El final de la trilogia no deixa indiferent ningú. La Paula se?n va a Londres a estudiar i afronta amb molts dubtes una relació a distància. No serà fàcil triar quin camí agafar amb qui creu...

Columna Edicions recupera la primera trilogia de Blue Jeans, l'autor de més èxit en la literatura juvenil, en una edició nova i actualitzada.El final de la trilogia no deixa indiferent ningú. La Paula se’n va a Londres a estudiar i afronta amb molts dubtes una relació a distància. No serà fàcil triar quin camí cal agafar amb qui creu que és el noi de la seva vida: l’Àlex. L’escriptor ha obert un bibliocafè i una de les seves clientes és la seva més gran admiradora. Les Sugus, per la seva banda, s’han separat i entre elles les coses ja no són el que eren. La Míriam es veu immersa en una relació tòxica, la Cristina ha trobat l’amor i la Diana segueix sent la Diana, encara que amb el Mario al seu costat ha madurat.El desenllaç més esperat de la primera història que va passar de les xarxes socials al paper.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Fes-me Callar Amb Un Petó.pdf

AUTOR(A): Blue Jeans

ISBN: 9788416600922

DESCARGAR LEER EN LINEA

Pot contactar amb nosaltres per email o mitjançant les xarxes socials. Ante la situación de excepcionalidad provocada por la emergencia a causa del COVID-19, nos vemos obligados a cerrar la tienda durante dos semanas. Puede contactar con nosotros por email o a través de las redes sociales.

LIBROS RELACIONADOS