La Critica De Gabriel Ferrater: Estudis D Una Trajectoria Intel·l Ectual PDF

Descubre el libro de La Critica De Gabriel Ferrater: Estudis D Una Trajectoria Intel·l Ectual con inciertagloria.es. Lea el PDF de La Critica De Gabriel Ferrater: Estudis D Una Trajectoria Intel·l Ectual en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Critica De Gabriel Ferrater: Estudis D Una Trajectoria Intel·l Ectual y otros libros de Jordi Julia.
Inciertagloria.es La Critica De Gabriel Ferrater: Estudis D Una Trajectoria Intel·l Ectual Image
DESCRIPCIÓN

LA CRITICA DE GABRIEL FERRATER: ESTUDIS D UNA TRAJECTORIA INTEL·L ECTUAL de JORDI JULIA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

La crítica de Gabriel Ferrater és un estudi profund i detallat de tota la producció crítica en què aquest autor català va reflexionar a propòsit de la pintura, la literatura i l'art en general. Al llarg d'aquestes pàgines Julià demostra que la faceta de crític de Ferrater és tant o més important que la de poeta, i el converteix dins les nostres lletres en una figura comparable a la de Carles Riba; entre d'altres raons per la intel·ligència, intuïció i modernitat que presenten els seus textos. Julià emmarca el pensament de l'autor català en els corrents intel·lectuals del seu temps, i detalla i descriu les actituds i les formes que van prendre tots els articles i conferències de l'escriptor de Reus. A més, porta a terme una anàlisi minuciosa del seu estil crític, fins a cert punt només equiparable al d'autors coetanis que aleshores es trobaven en plena producció, com Roland Barthes o Jorge Luis Borges.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Critica De Gabriel Ferrater: Estudis D Una Trajectoria Intel·l Ectual.pdf

AUTOR(A): Jordi Julia

ISBN: 9788497791076

DESCARGAR LEER EN LINEA

por parte imp() rcame de la critica y de la bibliografa. como un filsofo norteamericano. pero C-scc e<; uno de los muchos equvocos a que puede conducir su compleja personalidad. El nombre real de nuesuo p<'rsonaje es el de Jorce Ruiz de Santa)a-na.

LIBROS RELACIONADOS