La Nit Sagrada PDF

El libro La Nit Sagrada en formato PDF. El libro La Nit Sagrada en formato MOBI. El libro La Nit Sagrada en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tahar Ben Jelloun. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es La Nit Sagrada Image
DESCRIPCIÓN

nit sagrada, la [butxaca], ben jelloun, tahar, 8,95€. ... Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

«Va ser en el decurs d´aquella nit sagrada, la vint-i-setena del mes de ramadà, [...] quan mon pare, que s´estava morint, em va cridar a la vora del seu llit i em va alliberar» L´infant de sorra, que ha crescut i s´ha convertit en una dona sàvia i bonica, ens explica la intransigència islàmica que ha hagut de patir tota la vida: per voluntat del seu pare va ser educada com un mascle i se li va ocultar el veritable sexe per salvar l´honor i l´herència d´una casa amb set filles. Ara s´ha d´enfrontar a una vida en la qual no hi ha espai per a la tendresa ni el respecte. La nit sagrada, que va guanyar el premi Goncourt 1987, és un relat sobre l´aprenentatge de la vida i l´anhel de recuperar la identitat primigènia.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Nit Sagrada.pdf

AUTOR(A): Tahar Ben Jelloun

ISBN: 9788429746693

DESCARGAR LEER EN LINEA

Guardonada amb el premi Goncourt l'any 1987, La nit sagrada reprèn la història de la protagonista de L'infant de sorra (Edicions 62), una nena a qui el seu pare obliga a fer-se passar per nen. Després de la mort del pare, la nena decideix posar punt i final a la farsa i fugir del seu poble.

LIBROS RELACIONADOS