La Nit Sagrada PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de La Nit Sagrada en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de La Nit Sagrada en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Nit Sagrada en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es La Nit Sagrada Image
DESCRIPCIÓN

La Nit dels Museus. La Nit dels Museus (Noche de los Museos en catalán), es una iniciativa en la que distintos museos se adhieren a un evento cultural en el que abren sus puertas hasta pasada la madrugada. En Barcelona, los museos que se adhieren a esta iniciativa, acostumbran a poderse visitar gratis.

«Va ser en el decurs d´aquella nit sagrada, la vint-i-setena del mes de ramadà, [...] quan mon pare, que s´estava morint, em va cridar a la vora del seu llit i em va alliberar» L´infant de sorra, que ha crescut i s´ha convertit en una dona sàvia i bonica, ens explica la intransigència islàmica que ha hagut de patir tota la vida: per voluntat del seu pare va ser educada com un mascle i se li va ocultar el veritable sexe per salvar l´honor i l´herència d´una casa amb set filles. Ara s´ha d´enfrontar a una vida en la qual no hi ha espai per a la tendresa ni el respecte. La nit sagrada, que va guanyar el premi Goncourt 1987, és un relat sobre l´aprenentatge de la vida i l´anhel de recuperar la identitat primigènia.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Nit Sagrada.pdf

AUTOR(A): Tahar Ben Jelloun

ISBN: 9788429746693

DESCARGAR LEER EN LINEA

La nit sagrada: Amazon.es: Tahar Ben Jelloun, Joan Casas i Fuster: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Libros Ir Buscar Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Mi Amazon.es Ofertas Chollos Cheques regalo Vender Ayuda. Libros ...

LIBROS RELACIONADOS