L Emperador Porpra PDF

El libro L Emperador Porpra en formato PDF. El libro L Emperador Porpra en formato MOBI. El libro L Emperador Porpra en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Herbie Brennan. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es L Emperador Porpra Image
DESCRIPCIÓN

El autor de L'Emperador Porpra, con isbn 978-84-9824-054-2, es J. H. Brennan, el traductor de su idioma original de este libro es Josep Marco, las ilustraciones de este libro son de Enric Solbes Cabrera, esta publicación tiene cuatrocientas cuarenta páginas. El libro L'emperador Porpra forma parte del catálogo de Edicions Bromera, S.l..

Hi ha una llei universal que fins i tot els elfs respecten: quan mor l’emperador, el príncep hereu ha d’ocupar el seu lloc. Però què passa si l’emperador retorna de la tomba? El pare de Pyrgus, a qui acaben d’assassinar, ressuscita i es presenta al Palau Porpra, on desencadena el caos. Quina mà fosca hi ha darrere d’aquesta acció sobrenatural? Potser es tracta d’una nova astúcia dels Elfs de la Nit per a aconseguir definitivament el control del Regne dels Elfs? El regne queda sumit en el desordre, i Pyrgus i Holly Blue estan decidits a arribar al fons d’aquesta dramàtica situació. Sort que tenen l’ajuda de Henry, que arriba del món dels humans sense saber que s’endinsa en un món diabòlic. L’Emperador Porpra és una història èpica, trepidant i corprenedora, amb una bona dosi d’humor i suspens, que entusiasmarà els lectors d’El portal dels elfs i que demostra una vegada més el talent de Herbie Brennan per a crear un univers vertaderament original.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: L Emperador Porpra.pdf

AUTOR(A): Herbie Brennan

ISBN: 9788498240542

DESCARGAR LEER EN LINEA

No obstante, se le conoce cariñosamente como "Su Majestad", entre otras porque su nombre común en inglés es "emperador púrpura". 'Su Majestad' La tornasolada se definió como una especie, ...

LIBROS RELACIONADOS