Més Enllà De L’escola, Però No Sense L’escola PDF

El libro Més Enllà De L’escola, Però No Sense L’escola en formato PDF. El libro Més Enllà De L’escola, Però No Sense L’escola en formato MOBI. El libro Més Enllà De L’escola, Però No Sense L’escola en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Desconocido. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Més Enllà De L’escola, Però No Sense L’escola Image
DESCRIPCIÓN

A l'Escola Bressol l'Esquirol tenim un espai interior i exterior pensat i adequat per a un projecte pedagògic en el qual els infants, ... Més enllà de la qualitat en l'educació i l'atenció infantils. Moss, Peter. IDEES. ... Sense nostàlgia.

Està en el debat actual la importància de l’educació en el temps que, en sortir de escola, tenen els infants i adolescents. Pel fet que és un temps no reglat implica de manera molt directa a les famílies i als professionals que gestionen les moltes ofertes i activitats per donar-hi resposta.Aquest temps és molt important i dóna una amplia possibilitat d’experiències i aprenentatges que incideixen tant en el rendiment escolar com en el procés de desenvolupament, socialització, adaptació, la salut i la maduresa a curt i llarg termini.Les aportacions d’aquests materials es centren en l’anàlisi d’aquestes oportunitats que poden ser gestionades per la família i sobre tot amb col·laboració amb l’escola i amb la comunitat on està la família i l’escola .Es fa èmfasi en el potencial educatiu d’aquest temps, en el marc dels diferents moments de la vida quotidiana, en les activitats i relacions amb tot el grup familiar, fent referència als valors i criteris que es poden compartir amb l’escola i la comunitat per poder coordinar-ne l’enfocament que ha de guiar la transferència d’aquestes experiències del món familiar a l’escolar i social. També es fa una aportació valuosa a l’enfocament educatiu que ha de permetre la transició entre el món escolar i ell professional amb majors oportunitats per a tota la població.Finalmen...
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Més Enllà De L’escola, Però No Sense L’escola.pdf

AUTOR(A): Desconocido

ISBN: none

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'escola és una entitat que aprèn i que necessita aprendre de la pròpia experiència per poder créixer i millorar pedagògicament. Per això, tant l'alumnat com el professorat han de poder participar en la seva construcció diària com a membres d'un projecte educatiu global, més enllà de la participació a l'aula.

LIBROS RELACIONADOS