Pelegrinatge Als Origens PDF

El libro Pelegrinatge Als Origens en formato PDF. El libro Pelegrinatge Als Origens en formato MOBI. El libro Pelegrinatge Als Origens en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lanza Del Vasto. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Pelegrinatge Als Origens Image
DESCRIPCIÓN

Escrit en forma de diari personal i amb una nuesa interior enlluernadora, Pelegrinatge als origens constitueix un interessantíssim recull de reflexions sobre el catolicisme i l'hinduisme, la saviesa i la caritat i, sobretot, els punts de contacte entre Orient i Occident més que no pas les diferències.

El pelegrí que comença el viatge no és el mateix que el conclou. Pelegrinar no és només un viatge en l’espai geogràfic, un llarg passeig per un medi desconegut, sinó que és també una manera de contemplar el nostre interior i de recorre’s un mateix per entendre ben endins allò que trobem a l’exterior. Pelegrinatge als orígens és un viatge a les fonts del Ganges d’un dels autors contemporanis més importants de l’espiritualitat, en el qual Lanza del Vasto contrasta la seva formació europea i espiritualitat cristiana amb la cultura i la religió hindús. La perplexitat davant l’exuberància exterior, la contemplació dels colors i de les pells humanes, la sorpresa per les imatges que als ulls occidentals esdevenen gairebé irreals i un detallisme descriptiu envolten el lector en tota una poètica cromàtica i reveladora.Escrit en forma de diari personal i amb una nuesa interior enlluernadora, Pelegrinatge als origens constitueix un interessantíssim recull de reflexions sobre el catolicisme i l’hinduisme, la saviesa i la caritat i, sobretot, els punts de contacte entre Orient i Occident més que no pas les diferències.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Pelegrinatge Als Origens.pdf

AUTOR(A): Lanza Del Vasto

ISBN: 9788493483036

DESCARGAR LEER EN LINEA

El pelegrinatge primer es limitava als llocs on va transcórrer la vida de Jesús, després es va ampliar als llocs on havia tingut lloc un miracle o on havia viscut o mort un sant. També s'inclouen els indrets d'aparicions (en especial de la Verge Maria), santuaris amb relíquies o esglésies famoses.

LIBROS RELACIONADOS