Pelegrinatge Als Origens PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Pelegrinatge Als Origens en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Pelegrinatge Als Origens en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Pelegrinatge Als Origens en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Pelegrinatge Als Origens Image
DESCRIPCIÓN

El Diccionario de la lengua española es la obra lexicográfica de referencia de la Academia.. La vigesimotercera edición, publicada en octubre de 2014 como colofón de las conmemoraciones del tricentenario de la Academia, es fruto de la colaboración de las veintidós corporaciones integradas en la Asociación de Academias de la Lengua Española (ASALE).

El pelegrí que comença el viatge no és el mateix que el conclou. Pelegrinar no és només un viatge en l’espai geogràfic, un llarg passeig per un medi desconegut, sinó que és també una manera de contemplar el nostre interior i de recorre’s un mateix per entendre ben endins allò que trobem a l’exterior. Pelegrinatge als orígens és un viatge a les fonts del Ganges d’un dels autors contemporanis més importants de l’espiritualitat, en el qual Lanza del Vasto contrasta la seva formació europea i espiritualitat cristiana amb la cultura i la religió hindús. La perplexitat davant l’exuberància exterior, la contemplació dels colors i de les pells humanes, la sorpresa per les imatges que als ulls occidentals esdevenen gairebé irreals i un detallisme descriptiu envolten el lector en tota una poètica cromàtica i reveladora.Escrit en forma de diari personal i amb una nuesa interior enlluernadora, Pelegrinatge als origens constitueix un interessantíssim recull de reflexions sobre el catolicisme i l’hinduisme, la saviesa i la caritat i, sobretot, els punts de contacte entre Orient i Occident més que no pas les diferències.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Pelegrinatge Als Origens.pdf

AUTOR(A): Lanza Del Vasto

ISBN: 9788493483036

DESCARGAR LEER EN LINEA

Escrit en forma de diari personal i amb una nuesa interior enlluernadora, Pelegrinatge als origens constitueix un interessantíssim recull de reflexions sobre el catolicisme i l'hinduisme, la saviesa i la caritat i, sobretot, els punts de contacte entre Orient i Occident més que no pas les diferències.

LIBROS RELACIONADOS