La Ullera De Llarga Vista PDF

Descubre el libro de La Ullera De Llarga Vista con inciertagloria.es. Lea el PDF de La Ullera De Llarga Vista en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Ullera De Llarga Vista y otros libros de Marta Serra Muñoz.
Inciertagloria.es La Ullera De Llarga Vista Image
DESCRIPCIÓN

La ullera de llarga vista Marta Serra Muñoz / Violeta Lópiz Castellnou, col·l; Peix Volador, 2009 Al sostre de l´habitació d´una nena hi ha un cercle rodó i negre. Un forat. De tant en tant, ella hi mira a través d´aquest, però sense sort de poder veure-hi gaire res.

Al sostre de l?habitació d?una nena hi ha un forat. La nena mira a través d?aquell forat, però no hi veu mai res. Un dia, a l?escola construeixen una ullera de llarga vista de cartó, i la nena la utilitza per mirar pel forat. Potser aquesta vegada hi veurà alguna cosa?
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Ullera De Llarga Vista.pdf

AUTOR(A): Marta Serra Muñoz

ISBN: 9788489625006

DESCARGAR LEER EN LINEA

Ullera De Llarga Vista, La (Peix Volador): Amazon.es: Marta Serra Muñoz, Violeta Lópiz, Laia Fidalgo: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir ...

LIBROS RELACIONADOS