Itineraris Per La Comarca De L'anoia - Itinerari 3 - Santa Maria De Miralles - La Llacuna - Bellprat PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Itineraris Per La Comarca De L'anoia - Itinerari 3 - Santa Maria De Miralles - La Llacuna - Bellprat en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Itineraris Per La Comarca De L'anoia - Itinerari 3 - Santa Maria De Miralles - La Llacuna - Bellprat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Itineraris Per La Comarca De L'anoia - Itinerari 3 - Santa Maria De Miralles - La Llacuna - Bellprat en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Itineraris Per La Comarca De L'anoia - Itinerari 3 - Santa Maria De Miralles - La Llacuna - Bellprat Image
DESCRIPCIÓN

Relativament a prop de Sant Quintí de Mediona, podem visitar el poble de la Llacuna i la zona de Santa Maria de Miralles, ja a la comarca de l'Anoia, on podrem descobrir les serres d'Ancosa i de Miralles, incloses a l'espai natural protegit de les Serres Prelitorals Centrals. També hi trobareu itineraris a l'app de Natura Local.

Ajuntament d'Igualada, 1982, 15x22 cms., 35 pàgs., rústica, il.lustrat
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Itineraris Per La Comarca De L'anoia - Itinerari 3 - Santa Maria De Miralles - La Llacuna - Bellprat.pdf

AUTOR(A): No Especificado

ISBN: none

DESCARGAR LEER EN LINEA

El Castell de la Tossa. Anoia Per començar l'any amb bon peu hem decidit fer una excursió a prop de casa, pujar a la Tossa de Montbui. Són uns 12 quilòmetres entre anar i tornar, molt gratificants per la natura i la vista de la serralada de Miralles.

LIBROS RELACIONADOS