Temari Oposicions Vol.i. Cos Auxiliar Administratiu. Generalitat De Catalunya PDF

Descubre el libro de Temari Oposicions Vol.i. Cos Auxiliar Administratiu. Generalitat De Catalunya con inciertagloria.es. Lea el PDF de Temari Oposicions Vol.i. Cos Auxiliar Administratiu. Generalitat De Catalunya en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Temari Oposicions Vol.i. Cos Auxiliar Administratiu. Generalitat De Catalunya y otros libros de Vv.aa..
Inciertagloria.es Temari Oposicions Vol.i. Cos Auxiliar Administratiu. Generalitat De Catalunya Image
DESCRIPCIÓN

TEMARI OPOSICIONS VOL.I. COS AUXILIAR ADMINISTRATIU. GENERALITAT DE CATALUNYA de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

El present manual constitueix un instrument eficaç d'aprenentatge per a la preparació de les proves selectives d'accés a les places vacants en el Cos Auxiliar d'Administració de la Generalitat de Catalunya. En aquest primer volum es recullen els temes 1 a 12 del Programa Oficial publicat al DOGC núm 5167, de 7 de juliol de 2008. Elaborats per personal docent especialitzat i actualitzats fins data d'edició, en cadascun dels temes trobarà:- Referències a la normativa aplicada- Quadres i gràfics explicatius- Esquemes resums finals.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Temari Oposicions Vol.i. Cos Auxiliar Administratiu. Generalitat De Catalunya.pdf

AUTOR(A): Vv.aa.

ISBN: 9788498826883

DESCARGAR LEER EN LINEA

El dia 5 de desembre de 2019 es va publicar el nou temari de les oposicions al cos administratiu C1 de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, s'han tancat provisionalment les inscripcions als cursos online de preparació del cos administratiu i del cos auxiliar.

LIBROS RELACIONADOS