Delirium: Un Mon Sense Sentiments PDF

El libro Delirium: Un Mon Sense Sentiments en formato PDF. El libro Delirium: Un Mon Sense Sentiments en formato MOBI. El libro Delirium: Un Mon Sense Sentiments en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lauren Oliver. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Delirium: Un Mon Sense Sentiments Image
DESCRIPCIÓN

DELIRIUM: UN MON SENSE SENTIMENTS de LAUREN OLIVER. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

En un món dominat per una dictadura i on lamor ha estat diagnosticat com una malaltia perillosa considerada lorigen de tots els mals de la humanitat, a la Lena li falten 95 dies per a la cura, una operació obligatòria per extirpar tot rastre de la malaltia i entrar a formar part duna societat somorta i sotmesa, on tothom té el camí marcat i sempre ha dobeir ordres. Però llavors coneix lAlex, un membre de la resistència.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Delirium: Un Mon Sense Sentiments.pdf

AUTOR(A): Lauren Oliver

ISBN: 9788466128162

DESCARGAR LEER EN LINEA

Common sense definition is - sound and prudent judgment based on a simple perception of the situation or facts. How to use common sense in a sentence. Synonym Discussion of common sense.

LIBROS RELACIONADOS