Delirium: Un Mon Sense Sentiments PDF

Descubre el libro de Delirium: Un Mon Sense Sentiments con inciertagloria.es. Lea el PDF de Delirium: Un Mon Sense Sentiments en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Delirium: Un Mon Sense Sentiments y otros libros de Lauren Oliver.
Inciertagloria.es Delirium: Un Mon Sense Sentiments Image
DESCRIPCIÓN

En un món dominat per una dictadura i on l'amor ha estat diagnosticat com una malaltia perillosa considerada l'origen de tots els mals de la humanitat, a la Lena li falten 95 dies per a la cura, una operació obligatòria per extirpar tot rastre de la malaltia i entrar a formar part d'una societat somorta i sotmesa, on tothom té el camí marcat i...

En un món dominat per una dictadura i on lamor ha estat diagnosticat com una malaltia perillosa considerada lorigen de tots els mals de la humanitat, a la Lena li falten 95 dies per a la cura, una operació obligatòria per extirpar tot rastre de la malaltia i entrar a formar part duna societat somorta i sotmesa, on tothom té el camí marcat i sempre ha dobeir ordres. Però llavors coneix lAlex, un membre de la resistència.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Delirium: Un Mon Sense Sentiments.pdf

AUTOR(A): Lauren Oliver

ISBN: 9788466128162

DESCARGAR LEER EN LINEA

Tipus de sentiments Com hem parlat a l'apartat anterior, les expressions facials són el mitjà més ric i important per expressar-nos sense haver de parlar. Són interaccions entre ment (allò que pensem) i cos (moviment dels músculs).

LIBROS RELACIONADOS