Delirium: Un Mon Sense Sentiments PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Delirium: Un Mon Sense Sentiments en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Delirium: Un Mon Sense Sentiments en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Delirium: Un Mon Sense Sentiments en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Delirium: Un Mon Sense Sentiments Image
DESCRIPCIÓN

Delirium 2 - Lauren Oliver - Lena a découvert avec Alex ce sentiment interdit qu'est l'amour. Ensemble ils se sont enfuis, déterminés à gagner la Nature pour vivre leur passion. Mais seule Lena est parvenue à franchir la frontière. Sans savoir si Alex est encore vivant. Aujourd'hui Lena a rejoint la résistance. Elle se voit confier une mission qui pourrait bien lui coûter la vie.

En un món dominat per una dictadura i on lamor ha estat diagnosticat com una malaltia perillosa considerada lorigen de tots els mals de la humanitat, a la Lena li falten 95 dies per a la cura, una operació obligatòria per extirpar tot rastre de la malaltia i entrar a formar part duna societat somorta i sotmesa, on tothom té el camí marcat i sempre ha dobeir ordres. Però llavors coneix lAlex, un membre de la resistència.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Delirium: Un Mon Sense Sentiments.pdf

AUTOR(A): Lauren Oliver

ISBN: 9788466128162

DESCARGAR LEER EN LINEA

En un món dominat per una dictadura i on l'amor ha estat diagnosticat com una malaltia perillosa considerada l'origen de tots els mals de la humanitat, a la Lena li falten 95 dies per a la cura, una operació obligatòria per extirpar tot rastre de la malaltia i entrar a formar part d'una societat somorta i sotmesa, on tothom té el camí marcat i...

LIBROS RELACIONADOS