Un Somni Per Als Meus Fills PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Un Somni Per Als Meus Fills en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Un Somni Per Als Meus Fills en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Un Somni Per Als Meus Fills en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Un Somni Per Als Meus Fills Image
DESCRIPCIÓN

No es poden evitar totalment però els pares poden contribuir a que els seus fills tinguin un somni el més agradable possible. Quan els nens es desperten per un malson, les imatges del somni encara estan fresques i poden semblar reals, així que és natural que se sentin espantats i alterats i que cridin als seus pares perquè els consolin.

El primer i únic llibre de Joan LaportaJoan Laporta parla del llibre«Vaig ser educat en el catalanisme i en el barcelonisme.» Aquesta és la filosofia essencial de Joan Laporta, president del Barça, una manera de ser, de fer i de pensar que ens mostra sense complexos. La seva trajectòria vital, el Barça i Catalunya són els temes principals d’un llibre valent i sincer.Laporta reconeix, en primera persona, la influència del seu pare i d’Armand Carabén en la seva manera d’entendre el món. Explica com la fidelitat, la lleialtat i el sentit de la responsabilitat són els valors que el guien, i afronta, sense eludir polèmiques, els anys convulsos i exitosos que ha viscut al FC Barcelona. Durant el seu mandat, el Barça més catalanista s’ha convertit alhora en el més universal i solidari.De manera clara i directa, Joan Laporta exposa els seus reptes per al futur immediat i la voluntat de treballar perquè Catalunya esdevingui una nació lliure i sobirana amb Estat propi. És el somni que vol fer realitat per als seus fills.Web de Joan LaportaSobre Sandro Rosell i el traspàs de Ronaldinho al ChelseaJoan Laporta i EstruchNascut a Barcelona el 1962,és advocat, fundador i titular del bufet Laporta&Arbós Advocats Associats.El 15 de juny del 2003 va ser escollit president del FC Barcelona, càrrec que va renovar l’estiu del 2006. En set anys al capdavant de l’entitat, el primer equip de futbol ha aconseguit dues lligues de Campions, tres campionats de Lliga, una Copa del Rei, un Mundial de Clubs i una Supercopa d’Europa, entre altres títols, als quals cal sumar els èxits de les seccions de l’entitat.Com a president del Barça, Laporta ha aconseguit que el Club sigui avui un abanderat a favor de la pau, la solidaritat, la democràcia i les llibertats individuals i col·lectives. Amb la divisa «Més que un club al món», el FC Barcelona ha signat diversos acords de col·laboració amb l’Unicef, la Unesco o l’Acnur i ha impulsat els centres XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris), que la Fundació del Barça està desenvolupant en diversos continents.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Un Somni Per Als Meus Fills.pdf

AUTOR(A): Joan Laporta

ISBN: 9788492758852

DESCARGAR LEER EN LINEA

Un somni per als meus fills (Catalan Edition) y más de 8.000.000 libros están disponibles para Amazon Kindle . Más información

LIBROS RELACIONADOS