Les Comissions Obreres En El Franquisme Barcelones Nord (1964-197 7) PDF

Descubre el libro de Les Comissions Obreres En El Franquisme Barcelones Nord (1964-197 7) con inciertagloria.es. Lea el PDF de Les Comissions Obreres En El Franquisme Barcelones Nord (1964-197 7) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Comissions Obreres En El Franquisme Barcelones Nord (1964-197 7) y otros libros de Emili Ferrando Puig, Juan Rico Marquez.
Inciertagloria.es Les Comissions Obreres En El Franquisme Barcelones Nord (1964-197 7) Image
DESCRIPCIÓN

Lextensa historia de les Comissions Obreres al Barcelones Nord que presentem vol contribuir a la recuperacio d'aquesta memoria historica per a les presents i futures generacions. El nou moviment obrer ha de saber que sempre trobara llums, inspiracio i motivacions en la historia que hereta.Acompanya lobra una rica illustracio.

Les accions portades a terme per les Comissions Obreres en el franquisme no són tota la història del moviment obrer, però sí la part més significativa per la centralitat adquirida en l'àmbit sociolaboral. L’extensa història de les Comissions Obreres al Barcelonès Nord que presentem vol contribuir a la recuperació d'aquesta memòria històrica per a les presents i futures generacions. El nou moviment obrer ha de saber que sempre trobarà llums, inspiració i motivacions en la història que hereta.Acompanya l’obra una rica il•lustració.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Les Comissions Obreres En El Franquisme Barcelones Nord (1964-197 7).pdf

AUTOR(A): Emili Ferrando Puig, Juan Rico Marquez

ISBN: 9788484157403

DESCARGAR LEER EN LINEA

Mentre el FNC es limitava a fer agitació i mantenir contactes amb les direccions d'altres partits antifranquistes, els joves defensaven que calia participar en les lluites obreres i socials. És per això que els joves van entrar a participar en el Sindicat Democràtic d'Estudiants de la Universitat de Barcelona i a les Comissions Obreres.

LIBROS RELACIONADOS