Dürer A Les Col·leccions Franceses (Catàleg Exposició) PDF

El libro Dürer A Les Col·leccions Franceses (Catàleg Exposició) en formato PDF. El libro Dürer A Les Col·leccions Franceses (Catàleg Exposició) en formato MOBI. El libro Dürer A Les Col·leccions Franceses (Catàleg Exposició) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv. Aa. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Dürer A Les Col·leccions Franceses (Catàleg Exposició) Image
DESCRIPCIÓN

Regularment atenia encàrrecs de capçaleres de prestigi internacional com L'Ilustrazzione Italiana, el Daily Mirror londinenc o L'Ilustration francesa que combinava treballs publicitaris o institucionals, com la confecció de l'àlbum fotogràfic de l'Exposició Internacional de Torino, l'any 1911.

Barcelona, Fundació Caixa Catalunya, 1998, 22x26 cms., 319 pàgs., rústica amb solapes, il·lustrat. Molt bon exemplar. Durero
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Dürer A Les Col·leccions Franceses (Catàleg Exposició).pdf

AUTOR(A): Vv. Aa

ISBN: none

DESCARGAR LEER EN LINEA

El Museu d'Arqueologia de Catalunya a Barcelona, finalitzarà el darrer quadrimestre amb l'exposició Arqueologia a l'Exili. El Museu d'Arqueologia de Catalunya i la Guerra Civil Espanyola (1936-1939). Una exposició que vol explicar un episodi poc conegut de la història cultural i patrimonial del nostre país.

LIBROS RELACIONADOS