Els Seus Amics Li Deien Pi PDF

El libro Els Seus Amics Li Deien Pi en formato PDF. El libro Els Seus Amics Li Deien Pi en formato MOBI. El libro Els Seus Amics Li Deien Pi en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Minguez. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Els Seus Amics Li Deien Pi Image
DESCRIPCIÓN

Li agrada Mario, però està convençuda que no té res a fer amb ell. Hui, el professor li ha demanat que participe en un concurs de dibuix, i no sap què pintar. Però un dia dóna per a molt! No s'imagina que, en acabar-lo, rebrà una sorpresa que ho canviarà tot. Desi i Slavena recomanen "Els seus amics li deien Pi"

Una senzilla història sobre Pi, una xiqueta tímida i vergonyosa que parla amb les coses i inventa fantasies sobre tot allò que veu.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Els Seus Amics Li Deien Pi.pdf

AUTOR(A): Xavier Minguez

ISBN: 9788481310870

DESCARGAR LEER EN LINEA

Els seus amics li deien Pi. U10. Plou a la ciutat. U11. El corb i la rabosa. U12. EL pèndol. U13. El conte de Hansel i Gretel. U14. Història dels vaixells. U15. El telèfon mòbil. U2. Recorde aquell estiu. U3. Cartells i més cartells. ... L'edat mitjana. U 6. L'edat moderna. PROJECTES INTERDISCIPLINARS.

LIBROS RELACIONADOS