Tirallonga PDF

Descubre el libro de Tirallonga con inciertagloria.es. Lea el PDF de Tirallonga en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tirallonga y otros libros de Annette Tamarkin.
Inciertagloria.es Tirallonga Image
DESCRIPCIÓN

Resumen identificativo: TIRALLONGA SL. (EXTINGUIDA) tiene como fecha de creación el día 15/01/2003 y su meta es LA PRESTACION DE SERVICIOS DE IMPRENTA, FOTOCOPIA Y EL COMERCIO AL POR MENOR/MAYOR DE MATERIAL DE PAPELERIA E IMPRENTA. Se clasifica dentro de la categoría del CNAE 1812 - Otras actividades de impresión y artes gráficas.

Un llibre acordió amb solapes perquè els més petits juguin a trobar l’ocell que hi ha darrere de l’arbre, el pollet sota l’ala de la gallina, la marieta amagada sota la fulla de la poma... Una tirallonga de sorpreses per descobrir que es desplega pels dos costats!• Llibre acordió.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Tirallonga.pdf

AUTOR(A): Annette Tamarkin

ISBN: 9788491012658

DESCARGAR LEER EN LINEA

Tirallonga de monosíl·labs, Pere Quart_ versió pròpia A classe estem treballant aquest delirant poema de Joan Olivé i Sallarés, que adopta el psedònim d Pere IV. Penjo aquest fantàstic muntatge per ajudar-vos amb la tasca d'aquest cap de setmana. ENDAVANT!!!

LIBROS RELACIONADOS