Mireieta Busca Les Notes PDF

Descubre el libro de Mireieta Busca Les Notes con inciertagloria.es. Lea el PDF de Mireieta Busca Les Notes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mireieta Busca Les Notes y otros libros de Vicent Penya.
Inciertagloria.es Mireieta Busca Les Notes Image
DESCRIPCIÓN

Si eres profesor o maestro, seguro que te será muy útil la plantilla de Notas y Calificaciones para examen de alumnos en Excel.

Estimats amics i amigues: Teniu en les vostres mans un llibre que, encara que comença d’una manera fantàstica i en una illa xicoteta sense nom de la nostra comunitat, més endavant comprovareu que la part central del llibre (nuc) es desenvolupa en un poble de la comarca de l’Horta Nord que ràpidament reconeixereu. Però, i si t’equivoques?, perquè potser siga el teu poble, que també és de la comarca de l’Horta, o d’una comarca de Castelló o Alacant, on també se celebra la festa de Sant Antoni. Però no tot en el llibre és fantàstic ni real, sinó una barreja de fantasia i realitat, i tu has de saber esbrinar els dos mons. Segur que des del primer capítol t’interessa la vida de Mireieta, i segur també que vols saber quines aventures passen Mireieta i Gabriela per tal de trobar la solució al problema que tenia el tio Pep. Ah!, que no saps qui és Gabriela? doncs, llig el llibre i així elles no es trobaran tan soles, perquè tu les vas a acompanyar, d’acord? ENDAVANT!, i prepara’t a emocionar-te i viure aventures.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Mireieta Busca Les Notes.pdf

AUTOR(A): Vicent Penya

ISBN: 9788495620545

DESCARGAR LEER EN LINEA

Hoy vamos a hablar de la aplicación Sticky Notes de Windows 10, que te permite crear notas rápidas en el PC como si pegases un post-it en el escritorio.De hecho, el aspecto que tienen estas ...

LIBROS RELACIONADOS