Dani Bocafoc: La Salsitxa Maleïda PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Dani Bocafoc: La Salsitxa Maleïda en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Dani Bocafoc: La Salsitxa Maleïda en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dani Bocafoc: La Salsitxa Maleïda en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Dani Bocafoc: La Salsitxa Maleïda Image
DESCRIPCIÓN

Autor: Títol: Col·lecció: Editorial: Edat: Tema: Idioma: Johnson, Maureen: 13 sobres blaus: Cartes i Diaris: Cruïlla: 14: Aventures: cat: Alcántara, Ricardo: 14 ...

La salsitxa que li han donat al Dani per dinar, al menjador de l'escola, fa tota la pinta d'estar caducada. I quan la salsitxa mossega en Quimet les coses es compliquen de debò. És possible que la salsitxa hagi posseït en Quimet? Tot sembla indicar que sí. Aquest cop, els dos amics hauran de fregir unes quantes salsitxes de frankfurts vampirs abans no infectin tota l'escola!
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Dani Bocafoc: La Salsitxa Maleïda.pdf

AUTOR(A): Ursula Vernon

ISBN: 9788424635961

DESCARGAR LEER EN LINEA

Dani bocafoc: Ver todas las características. La salsitxa maleïda La salsitxa que li han donat al Dani per dinar, al menjador de l'escola, fa tota la pinta d'estar caducada. I quan la salsitxa mossega en Quimet les coses es compliquen de debò. És possible que la salsitxa hagi posseït en Quimet?

LIBROS RELACIONADOS