Imagina Tot Un Mon D Animals PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Imagina Tot Un Mon D Animals en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Imagina Tot Un Mon D Animals en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Imagina Tot Un Mon D Animals en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Imagina Tot Un Mon D Animals Image
DESCRIPCIÓN

Un llibre tan rodó i saborós com la lluna plena. Els animals de la selva ens mostraran com les coses compartides sempre tenen un gust millor. ... Coneix, aprèn i comprèn els drets dels nens de la veu de nens de tot el món i de qualsevol condició a través d'artístiques il·lustracions i d'un text amb un marcat caràcter poètic.

Imagina't que estàs a la jungla, o enmig de la profunditat de l'oceà, o potser en un paisatge cobert de gel, o tal vegada prefereixes imaginar que estàs a la sabana africana o en un paratge prehistòric& però el millor està per arribar perquè quan giris la pàgina tindràs l'oportunitat de descobrir per tu mateix els animals que viuen en aquests llocs. Un meravellosa aproximació al món dels animals des d'una perspectiva diferent. Una barreja intel"ligent de joc, inspiració i aprenentatge. La combinació de simplicitat i bellesa, doten aquest llibre d'un encant natural únic. Un llibre per gaudir tota la família.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Imagina Tot Un Mon D Animals.pdf

AUTOR(A): Elaine St. James

ISBN: 9788478719228

DESCARGAR LEER EN LINEA

Els animals Els oficis El temps i la natura Cançons de dansa i joc Cançons eliminatives Altres cançons . CANÇONS . ... - Roig és el color del foc de la llar,... DINS LA FOSCA . Dins la fosca, tot d'una, sobre el tronc d'un vell pi. ... tot el món hi vol pujar! EL GEGANT DEL PI: El gegant del pi, ara balla, ara balla, el gegant del pi .

LIBROS RELACIONADOS