Viure Al Marge PDF

El libro Viure Al Marge en formato PDF. El libro Viure Al Marge en formato MOBI. El libro Viure Al Marge en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jorge Maiz Chacon. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Viure Al Marge Image
DESCRIPCIÓN

Viure a Espanya al marge d'Espanya. Cada cop més catalans, independentistes o no, segueixen el seu dia a dia sense tenir la sensació que formen part de l'Estat. Recomanar a Facebook Twittear. Otros. Cerrar Recomanar a Linkedin Recomanar a Pinterest. Connecta't. Connecta't. Imprimir.

Aquest llibre és una síntesi de la història dels jueus a l’edat mitjana, però no una compilació de dades econòmiques o polítiques sinó una primera aproximació a la quotidianitat del dia a dia de la comunitat jueva a Palma. L’itinerari ens obrirà les portes de les murades d’aquesta minoria i el lector se submergirà en una visita al seu barri i recorrerà els aspectes més amagats del nostre passat.La seva lectura és una passejada que ens endinsa en el call medieval i ens recorda les principals institucions que varen existir i que feren dels jueus de Mallorca quelcom més que una petita minoria. Ens aportarà informacions i descripcions dels seus carrerons, de les famílies que vivien allà, dels seus costums, els menjars de l’època o altres referències que poden completar el nostre coneixement sobre aquesta comunitat.No podia faltar en l’estudi una repassada a la vida familiar, amb especial atenció a dos grups humans als quals la historiografia presta escassa atenció: els nens i la gent gran, sense oblidar els pobres i miserables, més abundants en els calls del que pensa l’imaginari popular, que normalment identifica els jueus amb els rics i els poderosos. Un estudi que també ens aporta un necessari vocabulari i una cronologia bàsica per poder aprofundir en aquest complex univers de la Mallorca medieval.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Viure Al Marge.pdf

AUTOR(A): Jorge Maiz Chacon

ISBN: 9788415592433

DESCARGAR LEER EN LINEA

MAÍZ CHACÓN, Jorge . Viure al marge. La vida quotidiana dels jueus de Mallorca (segles XIII-XIV). Pròleg de José Hinojosa Montalvo. Palma: Lleonard Muntaner, Editor 2013. 120 p.

LIBROS RELACIONADOS