La Bruixeta Rosaura PDF

Descubre el libro de La Bruixeta Rosaura con inciertagloria.es. Lea el PDF de La Bruixeta Rosaura en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Bruixeta Rosaura y otros libros de Carles Sala I Vila.
Inciertagloria.es La Bruixeta Rosaura Image
DESCRIPCIÓN

La bruixeta Rosaura té tres tresors: un de molt per-fumat, un de molt suau i un de molt gran. A través d'aquestes històries, sabrem com s'ho fa per ajudar la lluna, que ha caigut del cel, o com treu del seu jar-dí tot un ramat de cabres que se li mengen les flors.

La Rosaura és una bruixeta que té tres tresors: un de molt perfumat, un de molt suau i un de molt gran. A través daquestes històries, sabrem com sho fa per ajudar la lluna, que ha caigut del cel, o com treu del seu jardí tot un ramat de cabres que se li mengen les flors, o com passa el dia del seu aniversari.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Bruixeta Rosaura.pdf

AUTOR(A): Carles Sala I Vila

ISBN: 9788466133203

DESCARGAR LEER EN LINEA

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook LA BRUIXETA ROSAURA y del autor Carles Sala i Vila. También podrás acceder al enlace para comprar el libro LA BRUIXETA ROSAURA y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

LIBROS RELACIONADOS