Historia De Cuba Al Segle Xx PDF

Descubre el libro de Historia De Cuba Al Segle Xx con inciertagloria.es. Lea el PDF de Historia De Cuba Al Segle Xx en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Historia De Cuba Al Segle Xx y otros libros de Xavier Deulonder Camins.
Inciertagloria.es Historia De Cuba Al Segle Xx Image
DESCRIPCIÓN

El segle XX comprèn el període d'anys entre l'1 de gener de 1901 fins al 31 de desembre de 2000, tots dos inclosos.Durant el segle XX, el ritme dels canvis científics, tecnològics i socials s'accelera vertiginosament. Es produeix una explosió demogràfica, i la població mundial arriba als 6.000 milions cap a la fi del segle.

Història de Cuba al segle xx és una síntesi divulgativa de la història de l'illa caribenya, des de la independència de la colònia a finals del segle xix, a través de la intervenció dels Estats Units, la I República i la dictadura de Machado, el període revolucionari dels anys trenta, la II República i la dictadura de Fulgencio Batista (1952-1959).El Règim de Fidel Castro des de la Revolució del 1959, i l'arribada del comunisme, són exposats en tots els seus vessants, així com les conseqüències de la caiguda del comunisme soviètic, de la dissidència anticastrista, de l'exili cubà i de la política exterior a l'Amèrica Llatina. També és un repàs de les relacions catalanocubanes en l'origen de la independència cubana.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Historia De Cuba Al Segle Xx.pdf

AUTOR(A): Xavier Deulonder Camins

ISBN: 9788496563247

DESCARGAR LEER EN LINEA

Origen de Cuba. Para conocer la historia y origen de Cuba, primero es necesario que conozcas de forma breve, cómo es y su situación geográfica.Pocos países en el mundo han despertado tantas expectativas como Cuba, como pocos son los que provocan tantas adhesiones más o menos racionales y condenas de igual índole.

LIBROS RELACIONADOS