Místics I Mestres Zen PDF

El libro Místics I Mestres Zen en formato PDF. El libro Místics I Mestres Zen en formato MOBI. El libro Místics I Mestres Zen en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Thomas Merton. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Místics I Mestres Zen Image
DESCRIPCIÓN

Ristorante Zen, Mestre: su Tripadvisor trovi 8 recensioni imparziali su Ristorante Zen, con punteggio 3 su 5 e al n.308 su 374 ristoranti a Mestre.

i Místics i mestres /irecull un conjunt de treballs de Thomas Merton on aquest dialoga amb els principals corrents espirituals del nostre temps. Merton es va reunir amb els representants dels corrents místics de les diferents tradicions religioses. Així, tant comparteix el seu temps i la seva pràctica espiritual amb els ortodoxos russos com amb els budistes, sense oblidar els místics anglesos, els mestres zen o els seguidors dei taoisme. En tots ells aprofundeix per trobar els elements que les espiritualitats tenen en comú. Thomas Merton fou un dels precursors del diàleg entre les manifestacions místiques d´Orient i Occident.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Místics I Mestres Zen.pdf

AUTOR(A): Thomas Merton

ISBN: 9788497794558

DESCARGAR LEER EN LINEA

Místics i mestres recull un conjunt de treballs de Thomas Merton on aquest dialoga amb els principals corrents espirituals del nostre temps. Merton es va reunir amb els representants dels corrents místics de les diferents tradicions religioses. Així, tant comparteix el seu temps i la seva pràctica espiritual amb els ortodoxos russos com amb els budistes, sense oblidar els místics anglesos ...

LIBROS RELACIONADOS