Místics I Mestres Zen PDF

El libro Místics I Mestres Zen en formato PDF. El libro Místics I Mestres Zen en formato MOBI. El libro Místics I Mestres Zen en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Thomas Merton. Disfruta leyendo con el sitio web inciertagloria.es.
Inciertagloria.es Místics I Mestres Zen Image
DESCRIPCIÓN

Visite a nossa loja esotérica online. Envio rápido para todo o mundo. Mesa de Radiestesia Metatron. Mediunidade, Autodefesa Energética, Astrologia Carmica, Reiki, A Carta Espiritual, Astro Cartomancia, Cristais, Tarot. Artigos esotéricos e místicos,

i Místics i mestres /irecull un conjunt de treballs de Thomas Merton on aquest dialoga amb els principals corrents espirituals del nostre temps. Merton es va reunir amb els representants dels corrents místics de les diferents tradicions religioses. Així, tant comparteix el seu temps i la seva pràctica espiritual amb els ortodoxos russos com amb els budistes, sense oblidar els místics anglesos, els mestres zen o els seguidors dei taoisme. En tots ells aprofundeix per trobar els elements que les espiritualitats tenen en comú. Thomas Merton fou un dels precursors del diàleg entre les manifestacions místiques d´Orient i Occident.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Místics I Mestres Zen.pdf

AUTOR(A): Thomas Merton

ISBN: 9788497794558

DESCARGAR LEER EN LINEA

El Zen és l'essència més pura de la ment i desapareix en el mateix moment en què la volem conceptualitzar; per la seva mateixa naturalesa, l' essència del Zen no és oriental ni occidental. Els mestres clàssics deien que el Zen no és patrimoni de cap cultura o filosofia i menys encara de una classe social determinada.

LIBROS RELACIONADOS