Dona T PDF

Descubre el libro de Dona T con inciertagloria.es. Lea el PDF de Dona T en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Dona T y otros libros de Angels Bassas.
Inciertagloria.es Dona T Image
DESCRIPCIÓN

Dona't Corda es una asociación juvenil creada el 3 de Marzo de 1999 formada principalmente por ex alumnos del colegio. Dirección. Calle Tres Cruces 49, entrando por la puerta roja del descampado. 46018 Valencia, Comunidad Valenciana, España. Contacto.

L’actriu Àngels Bassas ens relata la història d’un desig: els somnis i les frustracions d’una dona que vol viure la vida intensament i sense reserves.La Maria és una actriu que creu en allò que està fent. Fa anys que treballa en el món delteatre i coneix les rivalitats i enveges que hi ha.La rutina de les seves actuacions, però, de sobte es veu alterada per l’aparició d’un homedesconegut que la segueix de ciutat en ciutat. De l’atracció passem a la seducció i fi nalmenta una explícita i desfermada passió sense reserves, d’un agosarament i plaer tan intensosque per força han de tenir conseqüències. La Maria s’adona que aquest home ha encès enella una fl ama que mai fi ns ara havia sentit. Perquè a la vida hi ha misteri, perquè a la vida detant en tant cal arriscar, perquè la vida val la pena viure-la a fons. O no?
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Dona T.pdf

AUTOR(A): Angels Bassas

ISBN: 9788429775099

DESCARGAR LEER EN LINEA

DONA T de ANGELS BASSAS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS