La Memòria De L Oracle PDF

Descubre el libro de La Memòria De L Oracle con inciertagloria.es. Lea el PDF de La Memòria De L Oracle en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Memòria De L Oracle y otros libros de Pere Joan Martorell.
Inciertagloria.es La Memòria De L Oracle Image
DESCRIPCIÓN

La memòria de l'Oracle (Mirmanda): Amazon.es: Pere Joan Martorell Castelló: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas Para Regalos ...

Cada guerra segueix, per molts d’anys que passin, el mateix patró, el mateix relat; sempre és la mateixa moneda llençada a l’aire, amb la mateixa cara i la mateixa creu, la dels vencedors i la dels vençuts, sempre amb el mateix protagonista: el dolor.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: La Memòria De L Oracle.pdf

AUTOR(A): Pere Joan Martorell

ISBN: 9788494819049

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'any 2017 va publicar el llibre d'art Luis Maraver. El viatge infinit i des de fa molts anys escriu crítica literària a la secció «Cos de lletra» del diari Última Hora. Amb La memòria de l'Oracle va resultar guanyador del Premi Mallorca de Narrativa 2017.

LIBROS RELACIONADOS