Punts Suspensius PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Punts Suspensius en formato electrónico. En inciertagloria.es encontrará el libro de Punts Suspensius en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Punts Suspensius en tu teléfono, tableta o navegador!
Inciertagloria.es Punts Suspensius Image
DESCRIPCIÓN

Els dos punts marquen una pausa breu que serveix per introduir una explicació, una dada, una conseqüència del que s'acaba de dir, una enumeració, una conclusió o una citació textual. Després de dos punts cal deixar un espai de separació i, com a norma general, cal continuar escrivint amb minúscules, excepte en determinats documents administratius i quan es transcriuen citacions textuals.

L'Eli vol ser perfecta. Vol ser-ho per fer la punyeta a la Sandra, la joveníssima i maquíssima dona del seu pare. I també perquè a l'escola la Miracle Tort, la substituta de la seva mestra de tota la vida, ha agafat tírria a les Antibarbis i l'Eli ha de tornar a guanyar-se la fama de bona alumna. Però des que s'ho ha proposat, tot li surt a l'inrevés. Uf! La vida no és justa.
INFORMACIÓN

NOMBRE DEL ARCHIVO: Punts Suspensius.pdf

AUTOR(A): Merce Anguera

ISBN: 9788424628819

DESCARGAR LEER EN LINEA

Punts suspensius, libro de Merce Anguera. Editorial: La galera, sau. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€. Utilizamos cookies para personalizar contenido y anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre cómo usted ...

LIBROS RELACIONADOS